Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészségverseny 1. hét

2009.03.20
  • Sikeresen zártuk a verseny első hetét.  A gyerekek több oktatófilmet is megnézhettek a hét folyamán dohányzás, ital, drog, fogápolás, sport, elhízás témakörökben, természetesen ki-ki a maga korának megfelelő témában és szinten.
  • Minden osztályba bekerült a táplálékpiramis, amelyet a gyerekek maguk rendezhettek be élethű műanyag ételekkel. Így láthatták, melyik ételből mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy egészségesek maradjanak. Minden osztály lerajzolta a piramist, a rajzokat hétfőn értékeljük. (kép a galériában)
  •  A felsősöknek az aulában helyeztük el a dohányzásmegelőző kiállítást, amely megelőzést és leszoktatást is hivatott bemutatni. (kép a galériában)
  • Az alsósoknak egy úgynevezett dohányzásmegelőző kioszkot adtunk, amely tulajdonképpen egy számítógépes játék, amelyen dohányzásmegelőző játékokkal játszhattak a gyerekek. Minden osztályban 2 napot töltött el a kioszk, nagy sikerrel!!! ( kép a galériában)
  • Egész héten gyógyteákat ittak a gyerekek. Az osztályok bevállalták, hogy szénsavas üdítők helyett 2 hétig gyógyteákat isznak. Minden nap másfajta gyógyteát kaptak, ami előre nem várt sikert hozott a gyerekek körében. (kép a galériában)
  • Meghirdettük a tisztaságversenyt is, melynek pénteken volt az első zsűri által ellenőrzött napja. Az osztályok egész héten takarítottak, hogy méltóképpen fogadják a zsűrit. A termek nagyon szép rendben voltak a zsűri legnagyobb megelégedésére.

►KÉPGALÉRIAKép

 

A mappában található képek előnézete 1. Egészséghét 2008 március 16-20