Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyereknapi mulatság

2010.05.29

Nagyon jól sikerült a gyereknap, hála a jó időnek, a tanároknak, akik önzetlenül segédkeztek, és azoknak a szülőknek, akik a 30 fokos melegben is kitartóan részt vettek a munkálatokban.

A programot a Verőcei Gyermekekért Alapítvány szervezte, az iskolával karöltve. Köszönet a támogatásért a Verőcei Önkormányzatnak, a CBA-nak, a Polgárőröknek.

Legnagyobb köszönet SPIESZ MÁRTI Néninek, aki nélkül ez a rendezvény SEM jöhetett volna létre!!! Köszönjük Greff Katinak és Supi Marikának a szervezést!

Köszönjük a tanár és tanító néniknek -bácsiknak!!!

A kreatív asztaloknál való részvételért Ildikó Néninek, Kati néninek, Detti Néninek, Marcsi Néninek, Erzsi Néninek, Marika Néninek, Judit Néninek,  Hajni Néninek, Rózsika Néninek, Györgyi Néninek, a lovagi torna felügyeletéért Ildi néninek, a sportversenyek megszervezésért Szabolcs Bácsinak, az íjászkodásért Bálint Bácsinak, a szervezésért István Bácsinak, az ugrálóvárak felügyeletéért a tűző napon Zsuzsi Néninek, Judit Néninek.

Köszönjük a büfében való segédkezésért Betti néninek, Supi Marikának, és a szorgos anyukáknak, Móninak, Áginak, és a beugróknak is! Köszönjük Andinak és Bimbinek, akik kitartóan festették meg a 60-80 db gyermekarcot, mégpedig profin!

KÉPEK a gyereknapról»

Köszönettel, Gyergyai KrisztinaKép Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.